Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία μας

Το βιβλιοπωλείο “Εκ Προοιμίου” βρίσκεται στο χώρο του βιβλίου και των χαρτικών ειδών από το 1979 με έδρα το Άργος, Αργολίδας.

Μέσα από την αγάπη μας για το βιβλίο και με πολύ μεράκι σε μία εποχή όπου το αναγνωστικό κοινό ήταν πολύ μικρό καταφέραμε με αργά και σταθερά βήματα στα πλαίσια μιας φιλικής κουβέντας με τον κάθε ενδιαφερόμενο ξεχωριστά και προτείνοντας του το ανάλογο βιβλίο με βάση τις προτιμήσεις και τον χαρακτήρα τους, να αναπτύξουμε και να διευρύνουμε αυτό το κοινό καθιερώνοντας το βιβλίο ως τρόπο ζωής. Ο αναγνώστης πλέον έρχεται σε ένα φιλικό περιβάλλον που προσφέρει ο χώρος μας και αναζητάει το επόμενο βιβλίο το οποίο έχουμε τη χαρά να του προτείνουμε.

  • Κορυφαία ποιότητα προιόντος
  • Εξυπηρέτηση πελατών
  • Ανταγωνιστικές τιμές

Το κατάστημά μας

756e4e16f8f5c3d10c74104d8f0b5b74.jpg

Η πορεία μας

Η πορεία της επιχείρησης μας έχει στηριχθεί στο καλό έμψυχο δυναμικό μας και στην εμπειρία των πολλών χρόνων.

Για να είμαστε κοντά σας σε κάθε σημείο, κατασκευάσαμε το νέο ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο είναι φιλικό, και απόλυτα ασφαλές.

Προτεραιότητες μας

Τα ειδικά βιβλία είναι προτεραιότητα μας για να καλύπτουμε όλες τις προτιμήσεις του αναγνωστικού μας κοινού. Εξειδικευόμαστε στην εύρεση σπάνιων βιβλίων λόγω των 37 χρόνων στο χώρο.

Επιπλέον, εξειδικευόμαστε σε όλα τα είδη χαρτικών και αναλώσιμων, είδη γραφείου, είδη δώρου, τεχνολογίας.

Η φιλοσοφία μας

Βασικός μας στόχος, είναι να ακούμε τον αναγνώστη έτσι ώστε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία βιβλίων να του προτείνουμε το ανάλογο που τον εκφράζει.

Στόχος μας

Το 2007 επειδή αγαπάμε τον τόπο μας και καθώς το Άργος έχει σημαντική ιστορική σημασία, δημιουργήσαμε τις εκδόσεις “Εκ Προοιμίου”, όπου μέχρι και σήμερα έχουμε εκδώσει 10 βιβλία. Οι εκδόσεις μας αναφέρονται στο Άργος και την Αργολίδα και έχουν ιστορικό και λαογραφικό περιεχόμενο.

Το μεράκι μας


Κατηγορίες

Κορυφαίες πωλήσεις

Δεν υπάρχουν δημοφιλή προϊόντα αυτή τη στιγμή

Πληροφορίες

Συγγραφείς

Προσφορές

Ετικέτες