Αναζήτηση

ΔΟΧΕΙΟ ΦΑΓΗΤΟΥ I DRINK ID7009 R-PET LET'S PLAY

Μεταφέρετε το φαγητό σας με στυλ και άνεση με αυτό το διπλό δοχείο φαγητού κατασκευασμένο με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και εξοπλισμένο με ενσωματωμένα μαχαιροπίρουνα rPET. Αυτό το δοχείο φαγητού είναι ιδανικό για μαθητές που φέρνουν το μεσημεριανό γεύμα στο σχολείο, επαγγελματίες που γευματίζουν στο γραφείο, ανθρώπους που αγαπούν την πεζοπορία και το πικνίκ ή για όποιον θέλει να έχει μια φιλική προς το περιβάλλον και πρακτική επιλογή για μεσημεριανό γεύμα.
Κατασκευαστής: i Drink
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 061439
Διαθέσιμο
€19,50
decrease increase
Share
Ιδανικό για όσους αγαπούν να απολαμβάνουν ένα πλήρες και οργανωμένο μεσημεριανό γεύμα, αυτό το δοχείο φαγητού διαθέτει δύο ξεχωριστές θήκες που σας επιτρέπουν να μοιράζετε τέλεια τα πιάτα. Είτε θέλετε να φέρετε ένα πρώτο και ένα δεύτερο πιάτο, μια σαλάτα και ένα σάντουιτς, είτε απλά το αγαπημένο σας πιάτο σε δύο μερίδες, αυτό το lunch box είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας.

Χαρακτηριστικά:

Διπλό διαμέρισμα: Χωρίστε τέλεια τα πιάτα σας για ένα πλήρες και οργανωμένο γεύμα.
Ενσωματωμένα μαχαιροπίρουνα rPET: Πρακτικά και βιώσιμα, τα μαχαιροπήρουνα περιλαμβάνονται στο κουτί του γεύματος και είναι κατασκευασμένα από rPET, ένα ανακυκλωμένο υλικό που προέρχεται από πλαστικά μπουκάλια.
Σφράγιση σιλικόνης: Διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα και αποτρέπει τη διαρροή.
Χωρίς BPA και φθαλικές ενώσεις: Ασφαλές για την υγεία σας και το περιβάλλον.
Ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων και στο φούρνο μικροκυμάτων (μέγιστο 400W): Εύκολο καθάρισμα και επαναχρησιμοποίηση.
Διαστάσεις: 20 x 10,6 x Ύψος 10 cm.
Filters
Sort
display